Ancheta politieneasca in Romania anului 2007.

La data de 24 aprilie a.c., politistii brasoveni au fost sesizati cu privire la disparitia Alexandrei Budi, de 15 ani, domiciliata pe raza localitatii Rotbav, jud. Brasov. Fiind demarate verificarile, s-a stabilit ca aceasta ar fi plecat de acasa ca urmare a neintelegerilor cu parintii, datorate relatiei de prietenie pe care o avea, de aproximativ 2 luni, cu un tânar din jud. Mures – Adrian F., de 27 ani. Politistii l-au anchetat imediat pe tanarul respectiv, care a „marturisit” ca dupa ce a intretinut relatii sexuale cu Alexandra, in urma unei certe, a ucis-o si aruncat-o intr-un rau. Cazul parea rezolvat!!!

Numai ca, pe 30 aprilie a.c., in jurul orei 20.30, Alexandra Budi a fost depistata pe raza municipiului Ploiesti, vie si nevatamata! Chiar daca, initial, adolescenta a incercat sa isi ascunda adevarata identitate (fiindu-i rusine fata de parintii sai) ulterior s-a stabilit ca minora disparuta din Brasov, la finalul lunii precedente, este aceeasi cu minora depistata de politistii prahoveni. Bineinteles, Adrian F. nu va scapa de puscarie (pentru ca a facut sex cu o minora; chiar daca cu consimtamantul ei), si cu siguranta, nu va uita nici bataile sore cu moartea prin care, mai mult ca sigur, i-a fost smulsa marturisirea „crimei” sale. Evident, politistii care s-au ocupat de acest caz nu vor pati nimic!

Doamne, si oare cate cazuri similare nu se intampla?! Cate AN-uri (autor necunoscut) nu sunt „rezolvate” similar? Cati oameni nevinovati nu putrezesc in puscarie? Si in acelasi timp, daca ti se fura portofelul in tramvai, politistii nici nu accepta sa depui o plangere (ca sa nu le strici „statistica”). Of, of, of… nu mai zic nimc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: