Romania, un stat totalitar?

Este Romania un stat totalitar? Un stat politienesc-jandarmeresc? Un stat supravegheat de tip BigBrother? Raspunsurile nu-s deloc placute…

Anunțuri

3 Responses to Romania, un stat totalitar?

  1. Kodin spune:

    Doar banditilor si teroristilor le este frica de camerele de luat vederi instalate in piete. Voi sunteti niste amarasteni de banditi comunisti care lupta pentru mentinerea hotiei si talhariei.

  2. epimeteu spune:

    Ma asteptam la reactii de acest gen. In fond ele dovedesc ca spalarea creierului si imbecilizarea functioneaza foarte bine ;). He he, ar fi vrut Ceausescu (comunistii in general) sa aiba supraveghere video peste tot – dar, bineinteles, tehnologia de atunci nu permitea acest lucru. Nu e nicidecum vorba ca apar „hotia” – eu apar LIBERTATEA, DREPTUL LA IMAGINE SI LA INTIMITATE (pe care le consider fundamentale si care dealtfel sunt introduse in Constitutie). Bineinteles, libertatea presupune riscuri; dar eu consider ca beneficiile sunt mai presus decat ele. Este usor sa elimini „criminalitatea”: de ex, pui pedeapse dure pentru orice fapta (aruncarea unei hartii pe strada). In Arabia Saudita nimeni nu are curajul sa fure. De ce? Cel care e prins i se taie mana! O astfel de societate vreti?! Nu, multumesc! Ceea ce vei obtine este mult mai rau decat ceea ce pretinzi ca vrei sa aperi! Sunt alte lucruri care trebuie facute pentru o societate mai buna! Dar apropo de hotie: De ce nu spui nimic despre coruptie?! O astfel de putere marita a politiei (supraveghere video a populatiei) nu va duce decat la noi abuzuri! Cine ii controleaza pe cei care ne controleaza? Nimeni! Cine ne protejeaza de cei care pretind „ca ne protejeaza”?

  3. hippogryph spune:

    paranoia…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: