Romania de maine…

Textul urmator nu-mi apartine; l-am gasit intamplator pe net, dar il consider interesant, motiv pentru care il public pe acest blog:

„In această Românie eşti liber să vorbeşti doar pentru ca structuri oculte să ştie cu cine au de-a face şi pe cine anume să cumpere sau să suprime, să dârmonească şi să manipuleze. În această Românie, pentru a instaura mai uşor, mai repede şi fără revolte sistemul ce i se pregăteşte, structurile respective au confecţionat artificii siropoase, gen legionarism, comunism, aviară, discreditări politice (ex. conflictul artificial creat între cele două palate: Cotroceni si Victoria) preconizând prin toate astea că românii acestei Românii, înţelegând că sunt neguvernabili, că nu ştiu să-şi alcătuiască singuri legile, că sunt corupţi, că sunt idioţi, că nu sunt buni de nimic şi că nu pot să-şi chivernisească cum trebuie treburile o să-i roage frumos pe ei să-i guvern
Şi pentru această Românie urmează globalizarea circuitului de mărfuri, globalizarea sistemelor de monitorizare a persoanei, cipurile şi toate magăriile la care omenirea va fi supusă pe viitor. Într-o astfel de Românie, joaca de-a referendumul şi de-a suspendarea e tot o manevră ocultă menită să distragă atenţia de la gravele efecte ale integrării şi de la presiunile legislative cu care se confruntă omul de rând. Se va face probabil un lobby puternic pentru un nou preşedinte (care neapărat să nu fie român) pentru că românii trebuie să se fi săturat de români într-o astfel de Românie. Următorul preşedinte (atunci când va fi) va fi un tip gen primarul de la Sibiu, care a şi început o astfel de campanie prin proiectul Sibiu – capitală europeană.
Vor urma alte şi alte diversiuni în planul supravegherii persoanei. Răpiri de copii şi referendum pentru implantarea cipurilor, trecerea la un alt tip de relaţie financiar-bancară între clienţi şi actanţii economici. Într-o astfel de Românie, dacă nu ai un nume în baza de date, nu exişti, nu intri, nu ieşi, nu mişti, eşti antisocial, deci poţi fi pus în aşteptare la mititica. Într-o astfel de Românie se va instaura homosexualitatea ca permis de muncă şi condiţie la promovare. Într-o astfel de Românie, familia va fi o chestiune desuetă, ba chiar una care contrazice drepturile omului şi libertăţile lui de exprimare sexuală. Copiii vor fi intoxicaţi cu programe tv, cu manifestări gen “haideţi copii să vedem cum se umflă prezervativele” – acţiuni derulate direct prin grădiniţe…
…pentru ca aceştia să devină nişte oameni dezinhibaţi, prezenţi, ştiutori ai tuturor tainelor omeneşti. Într-o astfel de Românie se va ajunge în anumite licee la ora de sex asistat, în care tinerii să fie coordonaţi în arta autocunoaşterii, sau a masajului intim, în timp ce bătrânii vor fi victime ale intoxicării cu diverse substanţe, prin vaccinare obligatorie împotriva Alzheimerului sau cine ştie împotriva a ce, astfel încât rata mortalitaţii să crească la persoanele vârstnice. În fine, într-o astfel de Romanie rebelii vor fi executaţi la comandă, adică vor muri ca din întâmplare de pricini diverse, în spatele cărora se vor afla cauze precise, constatate cu profesionalism judiciar…”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: