Continua campania de spalare a creierelor despre „violenta din scoli”!

Campania de manipulare mass-media privind asa-zisa „violenta din scoli” continua cu vigoare. Un articolul absolut gretos am gasit pe gandul.info. Sunt citate niste statistici absolut irelevante si niste filmulete de pe net, scoase de la naftalina (unele vechi de cativa ani). Aflam ca s-a organizat si un „seminar” intitulat „Şcoala nu spune NU violenţei“(sic) de catre Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, Ministerul Educatiei şi International Child Development Initiatives – Olanda (pe ce prostii toaca unii banii!)! Adomnitei poate fi fericit – mai multa „violenta” in scoli = mai multe orwellizare, cu ciubucu’ de rigoare (ca sa fac o rima)!

E timpul sa pun lucrurile la punct! Copii s-au batut de cand e lumea, doar ca acum se si filmeaza iar asta se potriveste de minune cu goana dupa audienta si dupa bani a mass mediei care si-a format (in sensul de „educat”) un public de descreierati si alienati mintal care se uita la stiri doar in speranta ca isi vor primi doza zilnica de senzational macabru: babe sau „micute” violate si ucise; accidente de masini cu multi morti; elodia; incendii; batai intre clanuri de tigani etc.

Este penibil si josnic ca in lipsa de stiri proaspete pe aceasta „tema” (violenta in scoli) mass media sa bate apa in piua, cu un fel de „ia sa vedem cu ce v-am mai spalat creierul in ultima vreme”. Sunt probleme cu adevarat grave care merita dezbatute in de presa: grava incoerenta legislativa, lipsa unui plan de dezvoltare pe termen lung, lipsa grava a infrastructurii rutiere si feroviare, coruptia institutionalizata, incalcarea libertatilor si drepturilor cetatenesti, abuzurile statului etc. toate acestea ar putea constitui obiectul unei campanii jurnalistice iar in eventualitatea unor reusite s-ar numi ca presa si-a facut datoria de „caine de paza al democratiei”.

Dar e mult prea complicat! Mai simplu e sa arati stiri despre babe violate sau filmulete cu copii care se imbrancesc. Si sa te mai vaiti si in mod ipocrit pe de-asupra! Avem o presa de nota 2! Si, din aceasta cauza, nu exista democratie in Romania!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: