Un parlament de idioti!

Plenul Senatului a votat in unanimitate o lege prin care televiziunile si radiourile sunt obligate sa difuzeze, in grila de programe, stiri cu teme pozitive si stiri cu teme negative in proportie egala! Proiectul de modificare a Legii audiovizualului apartine liberalului Ioan Ghise si peremistului Gheorghe Funar. Camera Deputatilor a respins documentul, dar acesta a primit aviz pozitiv din partea Comisiei de cultura de la Senat, iar plenul si-a insusit ieri aceasta pozitie.

Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Stirile de la televizor sunt sinistre! Numai crime, violuri, talharii, accidente grave (cu victime), uneori cate un filmulet porno etc. Ca sa nu mai vorbim de stirile sportive! Dar atata timp cat asta vor oamenii sa vada: senzational, macabru, sex, violenta, moarte etc. nu prea e nimic de facut. In nici un caz solutia nu o reprezinta o lege prin care sa se spuna ce trebuie sa contina jurnalele de actualitati!

Sa mai spun ca aceasta lege incalca libertatea presei?! Nu are nici un sens, fiindca, in sine, legea este o mare tampenie. E imposibil de pus in practica! Cine poate decide daca o stire, din punct de vedere legal, este „negativa” sau „pozitiva”?! Pentru unii, un eveniment e pozitiv, pentru altii e negativ. Ceea ce mi se pare cu adevarat grav este nivelul de inteligenta al parlamentarilor! Astia voteaza pe banda rulanta orice aberatie! Nici nu mai am ce sa comentez. Daca vreti mai multe amanunte, cititi aici de ex.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: