A reinceput demolarea bisericilor!

Sambata, 9 august a.c., angajatii firmei PRESCON au demolat Biserica Ortodoxa Sfantul Nicolae de pe strada Carpatilor, din Brasov, desi credinciosii au incercat sa se opuna. Este prima demolare a unei biserici in Romania dupa 1989. Biserica se afla pe un teren al controvesatului afacerist Ioan Nicolae, care a refuzat de-a lungul timpului sa finalizeze actele de proprietate. Surse din cadrul Prescon ne-au declarat ca firma a luat aceasta decizie in urma vanzarii terenului, fara incunostiintarea Bisericii, unei fond privat de investitii din strainantate. Pentru amanunte, cititi: http://www.veghea.ro/
Anunțuri

2 Responses to A reinceput demolarea bisericilor!

  1. pr.radu russu spune:

    Demolarea Bisericii a avut loc în anii 1960.În ultimii ani sa urmărit o creştere spirituală şi o sporire duhovnicească, iar aciastă tragedie demonstrează boala satanică a societăţii,boala lipsei lui Dumnezeu care nu şi-a stărpit rădăcinile şi progresează.”Doamne,iartăi că ,nu ştiu ce fac”

  2. epimeteu spune:

    Nu stiam ca Biserica respectiva a mai fost demolata in 1960. Oricum, a fost reconstruita dupa 1989 si demolata iarasi! E adevarat, e un caz singular – foarte multe biserici noi au fost construite pretutindeni in Romania. Dar e destul de semnificativ – daca inainte de 1989 era vorba de politica de stat impotriva crestinismului, acum e vorba de ceva mult mai prozaic, dar si mai perfid – banii, ochiul dracului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: