Scolile din Romania sunt cimitire ale libertatii!

Scolile din Romania s-au dotat cu tehnologia moderna care le-a transformat in puscarii: camere de supraveghere care ii urmaresc pe elevi peste tot, din momentul in care au intrat in perimetrul scolii. Si nu doar personalul scolii urmareste aceste camere, ci si politia! Un alt aspect inca si mai terifiant este ca unele scoli au inceput sa foloseasca tehnologia RFID pentru a-i identifica si urmari pe elevi. Practic, orice miscare pe care o face elevul e urmarita! Sub pretextul infam al „sigurantei”, orice idee de intimitate sau viata privata e calcata in picioare!

Trebuie spus clar: aceasta sunt metode de a normaliza supravegherea; de a creea o societate de tip Big Brother! Copii de la varste fragede sunt obisnuiti cu faptul de a fi urmariti nonstop si studiati. Practic, normalizam ideea de a trai intr-un stat politienesc de tip Big Brother! Si copii crescuti intr-un astfel de mediu, in scoli, vor fi obisnuiti sa traiasca in acelasi mediu in societate!

Astfel, scolile au devenit cimitirele libertatii!

Anunțuri

2 Responses to Scolile din Romania sunt cimitire ale libertatii!

  1. andrei spune:

    Foarte bun articol.

  2. Laurentiu spune:

    cimitirul libertatii?e putin zis,liceele din Romania sunt niste cladiri sovietice in care securitatea camerelor are miros de transparenta si democratie insa cel mai tragic moment pe care il traverseaza spatiul eduactional e ca nu avem scoli nici democratice nici complet comuniste…si cat ma doare cat minti limpezi si tinere au disparut pentru faptul ca am fost si suntem obligati sa traim intr-o minciuna continua in care doar stabilim norma profesorilor care au itat ce inseamna educatia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: