Microcipul si Antihristul.

Azi, 20 de ianuarie, e o zi NEAGRA pentru Romania. Libertatea a murit si statul totalitar de tip big brother si-a intrat in atributii. De azi, toate comunicatiile pe internet sau pe telefon sunt INREGISTRATE si puse automat la dispozitia autoritatilor statului. Dreptul la viata privata s-a terminat in Romania! Suntem urmariti mult, mult, mult mai rau decat eram pe vremea lui Ceausescu! (Sigur, sistemul s-a implementat in timp, dar incepand de azi, 20 ianuarie, intra in vigoare legea Big Brother de urmarire completa a oamenilor.)

A aparut o reactie tot mai puternica, in special pe site-uri ortodoxe, impotriva introducerii noilor pasapoarte electronice (cu microcip) care contin inclusiv datele biometrice ale persoanelor (amprente digitale; amprentele irisului etc.). Din pacate, reactia multor oameni e aceea ca: uite ce „retrograzi” sunt cei care se opun inovatiilor pe care ni le-a adus UE! Ei vorbesc de „Antihrist”, de 666, de abureli din Biblie – ha, ha, ha!!!

Ha, ha, ha – zic si eu. Sa vad eu ce o sa mai radeti cand va vor implanta microcipuri sub piele sau, de ce nu, si in creier. Pana la urma, indiferent cum numesti Raul din lume, fie in termeni religiosi, fie in termeni laici – realitatea e ca acest Rau exista. Iar instaurarea unei societati totalitare ultratehnologizate este un astfel de Rau teribil!

Fiara are un nume: Statul politienesc totalitar de tip Big Brother. Fiara vrea ca noi sa renuntam de buna voie la toate libertatile noastre; sa acceptam sa fim supravegheati incontinuu (in curand, inclusiv prin implantarea de cipuri); sa adoram Statul si sa consideram drept un Bine Absolut tot ceea ce emana de la birocrati; sa renuntam la orice forma de responsabilitate individuala, fiindca Statul stie intotdeauna ce e mai “bine” pentru noi. Vietile noastre, corpurile noastre si chiar sufletele noastre nu ne mai apartin – ci apartin Statului. Pentru Stat, noi suntem doar niste numere; niste oi inregistrate electronic in bazele lui de date!

Copii nu mai apartin parintilor, ci Statului, care ii poate indobitoci cum vrea, intr-un sistem carceral numit “scoala”. Statul este “atotputernic”; cine indrazneste sa se opuna acestui fapt – la inchisoare cu el! Sincer, nici nu ma intereseaza daca Fiara aceasta este cea din Apocalipsa sau nu. Dar in mod sigur este o Fiara, un Rau, un monstru rece, un dusman al libertatii si al umanitatii! Un sistem care va distruge oamenii.

O mare si infama minciuna e aceea ca Statul (cei care detin puterea de fapt) nu mai poate de dragul nostru. Statul a inventat politia si jandarmeria ca sa ne apere de hoti. Aiurea – aceste structuri de forta ii apara pe ei, hotii cei mari, de noi – amaratii cei mici. Fireste, ni se asigura si o oarecare ordine, dar numai in scopul de a ne putea exploata mai eficient.

Civilizatia umana s-a nascut din sclavagism si tot sclavagista a ramas. Din motive de manipulare, sclavilor nu li s-a mai spus ca sunt sclavi, ci muncitori, tarani, profesori, medici etc. Li s-a acordat o iluzie de libertate, pentru a munci mai cu spor. Insa iluzia asta se apropie de sfarsit. Intram rapid intr-o noua epoca sclavagista, mult mai inumana decat cea din antichitatea greco-romana.

Cum poti controla un om? Simplu: controlandu-i nevoile – hrana, adapost, imbracaminte etc. Banii sunt un mijloc ideal de a controla oamenii. In lumea noastra, un om fara bani nu poate supravietui. Alt mod de a controla lumea: actele de identitate. Nu ai act de identitate, nu existi! Cum mai poti controla un om? Urmarind orice miscare face. Urmarind orice comunicare pe care o are cu alti oameni. Banii de hartie deja il fac pe om dependent de institutiile care tiparesc respectivele hartii. Totusi, statul nu poate controla ceea ce face omul cu banii respectivi. Si atunci s-a inventat cardul! Pentru ca statul sa stie exact si complet ceea ce face omul (sclavul) cu banii sai!

Big Brother este cu ochii pe tine! Tot ceea ce faci se stie, se inregistreaza si poate fi folosit impotriva ta! Esti doar un sclav! O oaie buna de muls si de tuns!

Anunțuri

21 Responses to Microcipul si Antihristul.

 1. Nicu spune:

  La inceput m-am ingrijorat
  E TOTUL FORTE ADEVARAT si CRUD
  Sincer nu am dorit sa prind aceste zile , si am dat dovada de TICALOS
  Trebuie sa vina si aceasta
  Scrie ca asa va fi
  Sa incercam sa nu ne lasam pe cit putem
  Dar sa tinem minte ca NU VA TINE MULT
  E inceputul SFIRSITULUI dar PENTRU „EI”
  Nu vor rezista mai mult decit scrie in carte
  DAR SA NU LASAM LUPTA sub pretextul ce l-am INVOCAT
  CU TOTII IN JURUL pARINTELUI IUSTIN PIRVU
  DOAMNE AJUTA

 2. epimeteu spune:

  As vrea sa aud si eu ceva propuneri concrete. Cati vor refuza, de exemplu, sa-si schimbe vechile buletine (sau carti de identitate) cu noile carti de identitate electronice cu microcip? Probabil ca nimeni; asa cum nimeni nu a protestat impotriva introducerii cardului cu microcip, pe post de abonament, in Bucuresti pe mijloacele RATB. Cum n-au protestat nici studentii din Regie cand le-au instalat sute de camere video; le-au bagat carduri; sau cei din caminele Moxa, care au fost amprentati sa poata intra in camin! Ce sa mai zic cum sunt tratati angajatii de la diverse multinationale (si nu numai) – practic ca niste sclavi.

 3. maria spune:

  maria semney petitia contra doumentelor cu cip nu sunt de acord cu ele eu sunt o mare pacazosa dar bunul dumneyeu ma chemat la pocainta ortodoxa cea adevarata in care neam nascut si eu si copii mei marog bunul dumneyeu sa inteleaga toti ca nu ebine cum se vrea ne ea liberttea care bunul dumneyeu-ş senmnati petitea

 4. maria spune:

  semney petitia contra noilor documente bunul dumneyeu nea lasat vointa libera asa sa nea ajute dumneyeu

 5. constantin spune:

  Dumnezeu spune „nimic nu se va face fara de voia Mea” atunci cu siguranta cei ce cred in El nu vor dormi, si la Semnul Sau se vor ridica ostile ,si va fi cel de pe urma razboi,cel Religios….semnez petitia si mea opun CATEGORIC pecetei si oricarui insem al omenirii cu bara sau alt numar pentru a inrobi pe veci sufletele pacatosilor….ma rog si sper sa trecem la LUMINA VESNICA spre CALEA pe care numai DUMNEZEU ADEVARAT O ARE. DUMNEZEU E CU NOI,NU DISPERATI NICI O CLIPA.AMIN

 6. CostyRC spune:

  Pentru Parintele Iustin Parvu pana la capat. Spun pe aceasta cale, cine doreste sa se implice activ in apararea parintelu, sa citeasca in fiecare zi Acoperamantul Maicii Domnului. Dumnezeu sa-l apere pe Iustin Parvu! Traiasca Iustin Parvu si spiritul adevarat al neamului romanesc! 🙂 Doamne ajuta!

 7. carmen spune:

  Doamne ajuta! stiti careva unde se string semnaturile impotriva actelor cu cip? eu am fost la biserica de linga casa, nu-i pot spune parohie, caci de cind a terminat de ridicat biserica, parintele nu se mai comporta ca un adevarat pastor… Domnul sa ma ierte si pe noi toti!

 8. ioan c spune:

  pestele de la cap se impute daniel basescu sinodul de ce accepta toate astea jos cu ei sa fie numiti altii mai luptatori si vrednici DESTEAPTATE ROMANE NU FI UN ZOMBI AL CLICII OLIGARHE

 9. ana spune:

  totul este sub OCHIUL DIVIN dar fratilor nu putem sta cu bratele incrucisate la auzul acestor lucruri .cine nu este impotriva este pentru.asadar solidaritate impotriva acestor inumani. credinta in jertfa e singurul lucru care ne mai poate uni.DOAMNE AJUTA necredintei noastre si sa fie toate aceste intamplari un salt de apropiere de voia TATALUI NOSTRU din ceruri.

 10. O persoana ortodoxa, nu fanatica spune:

  Scrisoare catre Pr. Iustin Parvu

  Parinte, cuvintele dvs. referitoare la 666 au produs neintelegeri intre credinciosi. La dezbaterea care a avut loc pe 22.01.2009, cei care va sustineau ideile vociferau cand vorbea cineva din celalta tabara iar pe preotul trimis de Arhiepiscopia Tomisului nici nu l-au lasat sa termine ce avea de spus. Doar Pr. Buchiu si Pr. Coman au putut vorbi mai mult (si foarte bine). Comunicatul pe care l-ati dat a adus multa tulburare in biserica. Nu trebuie sa inspaimantati oamenii cu ideile dvs. pentru ca unii dintre ei nu au puterea de rugaciune a calugarilor si iata cum reactioneaza! Aveti mila de oamenii obisnuiti care sunt mai slabi in fata celui rau si nu stiu ce sa faca in astfel de cazuri. Unii pot deveni chiar violenti, am vazut multa ura in privirile lor, nu mai au respect nici fata de preotii care nu sunt de acord cu dvs.!
  Daca noi cei din lume suntem trupul vazut al lumii, atunci dvs., calugarii, ar trebui sa fiti sufletul nevazut al ei, sa va rugati pentru noi, nu sa ne intaratati. Oamenii merg la manastire cu speranta, cu daruri, platesc liturghii si ce primesc de la dvs.? Vi se spune “parinte” dar aveti grija sa nu fiti tatal care da copiilor sai pietre in loc de paine; pietre grele ca: indoiala, frica, ura, lipsa de respect a unor oameni fata de preotii care nu sunt de acord cu ceea ce afirmati. Spuneti ca “a venit vremea muceniciei”. In acest caz, s-ar putea ca singurii mucenici sa fie cei care ar putea fi batuti de adeptii dvs. pentru ca nu accepta noile idei care vin dinspre Manastirea de la Petru Voda.
  Mucenicia nu inseamna sa fugi de sabie, de ceea ce vor sa-ti faca, ci sa-i lasi sa faca ce vor acestui trup muritor (ma refer la buletine, cipuri), atata vreme cat sufletul tau ramane curat. Mucenicii n-au fugit din calea sabiei. Daca sabia e cipul, sa-l lasam sa ne strapunga, asta e mucenicie! Ati inteles gresit mucenicia in acest caz.
  Eu cred ca anticipati vremurile despre care se scrie in Biblie. L-ati scos din context pe 666 desi nu era cazul acum. Chiar din Apocalipsa va puteti da seama ca nu a sosit inca vremea lui 666 pentru ca asta se va intampla dupa ce vor fi deschise cele 7 peceti si vor trambita cei 7 ingeri, dupa aparitia anticristului in lume. Daca toate acestea s-ar fi intamplat, probabil ca acum n-ar mai exista jumatate din oamenii de pe pamant. Cititi in Biblie ce se intampla dupa fiecare pecete si trambitare: cand a trambitat al doilea inger “a treia parte din mare s-a prefacut in sange”, dupa a treia trambitare ” multi oameni au murit din pricina apelor care erau amare”, dupa a sasea trambitare “a fost ucisa a treia parte din oameni. Toate acestea inca nu s-au implinit, se vede clar, va rog sa priviti situatia corect altfel riscati sa cadeti in erezie, sa apara o secta in sanul bisericii. Deocamdata nu s-a ajuns chiar la asta, dar ati creat o grupare anarhica (conform definitiei din Sectologie, “gruparea anarhica este o comunitate de “credinciosi” apartinand unui cult sau unei biserici, dar care nu este de acord cu unele practici sau initiaza ea ceva nou “). Aveti grija ca adeptii dvs. sa nu devina o organizatie religioasa violenta care poate ajunge chiar sa ucida o persoana sau un grup (daca acestia nu sunt de acord cu organizatia lor).
  Apare dictatura unor idei false, se impune oamenilor o noua erezie: frica de diavol (de 666). Nu trebuie sa devenim paranoici, obsedati, sa-l vedem pe diavol peste tot (in pasapoarte, pe pereti, in oala cu ciorba…).
  Dupa cum scrie in Dogmatica, unul dintre atributele naturale ale lui Dumnezeu este atotprezenta sau omniprezenta Lui, deci spre Dumnezeu trebuie sa ne indreptam atentia, nu spre cel rau care vrea sa distruga lumea.
  Scrie in Apocalipsa ca numarul 666 “este numar de om” deci nu este in ceva creat de tehnica. Oamenii care cred ce spuneti dvs. (ca 666 e in codul de bare, cipuri) sunt atat de porniti impotriva celor care eventual i-ar putea urmari, le-ar afla datele personale, oare de ce atata spaima? Daca ar putea, probabil L-ar acuza si pe Dumnezeu ca ne urmareste, ne stie chiar si gandurile. Daca ar avea incredere in Dumnezeu nu s-ar teme de nimic pentru ca “ Dumnezeu este scaparea si puterea noastra, ajutor intru necazurile ce ne impresoara. Pentru aceasta nu ne vom teme cand se va cutremura pamantul si se vor muta muntii in inima marilor.” (Ps. 45; 1,2). Iata ca oamenii nu trebuie sa se teama nici in timpurile din urma, cand dupa ce se va deschide pecetea a sasea fi “cutremur mare” apoi mai scrie in Apocalipsa si de alte calamitati care vor urma. Daca ne uitam ce se intampla acum, nu pare ca Apocalipsa a ajuns asa departe. Oricum nu le este de folos oamenilor sa stie cand va veni sfarsitul lumii, dupa cum nu le este de folos sa stie nici momentul mortii lor.
  Sf. Ioan Gura de Aur spune: “Ingrijiti-va de sfarsitul vostru si nu de sfarsitul lumii” iar Sf. Atanasie zice: ”De ziua cea de Apoi nu stiu nici ingerii, nici Fiul, caci nu este voua si nimanui de folos sa stiti; mai de folos este voua a asculta de Fiul Care ne invata despre inselatorii care vor veni, pentru ca se vor preface diavolii in ingeri si vor grai despre sfarsitul lumii, dar voi sa nu-i credeti, pentru ca nici ei nu stiu si nu cunosc data”.
  In istorie sunt multi cei care, la timpul lor, au spus ca era sfarsitul lumii, se agatau de diferite descoperiri ale vremii. Oamenii trebuie sa inteleaga ca civilizatia si tehnica avanseaza, nimic nu sta pe loc (pana si pamantul se invarte), asa e in firea lucrurilor, asa a lasat Dumnezeu. In Biblie scrie de multe ori „Nu va temeti!”. Doar fanaticii si habotnicii se tem de tehnica data de Dumnezeu in ajutorul oamenilor. In acelasi timp cu inmultirea oamenilor pe pamant a evoluat si tehnica, eu cred ca toate sunt lasate de Dumnezeu omului pe pamant spre a-i usura viata. Codurile de bare fac si ele parte din tehnica, simplifica vanzarea produselor. Ce ar vrea unii? Sa stea vanzatorul sa scrie intr-un caiet fiecare produs pe care il vinde? Cat despre scanarea irisului, amprente, oamenii cinstiti nu au de ce sa se teama. Daca populatia poate fi controlata mai bine, se pot gasi infractorii mai usor de catre politie. Nu fiti ca cei de pe timpul Inchizitiei care ardeau pe rug oamenii de stiinta.
  “Fanatismul fundamentalist – care vadeste deopotriva rautatea, ridicolul si neghiobia – întotdeauna duce la erezii, schisme, sectarism, suprematia literei, forme religioase naive ori teroriste, îndârjiri formaliste (stilistii) si compromiterea în ochii oamenilor cu scaun la cap a fenomenului religios”. (Monahul Nicolae Steinhardt, “Reflectii calugaresti”).
  Dumnezeu sa va lumineze sa nu rataciti calea acum la batranete, ar fi pacat de toate suferintele pe care le-ati indurat in viata. Noi va respectam, dar nu va lasati influentat de altii si nu aduceti in Romania tulburarile din Grecia (despre 666) pentru ca puteti destabiliza nu doar biserica (comunitatea credinciosilor) ci si ordinea in tara (daca oamenii vor refuza sa-si faca noile carti de identitate si pasapoarte). Nu luati din Biblie citate de la sfarsitul ei aducandu-le in atentia lumii mai inainte de vreme si punandu-le in ce context doriti dvs.! Nu puteti schimba ordinea din Biblie; toate la timpul lor. Daca aveti anumite pareri, nu trebuie sa le prezentati pe posturile TV ca si cum ar fi ceva sigur, ca nu sunteti profet. Oamenii de rand ar putea sa va creada si sa intre in panica, sa se instaleze haosul in Romania. Pentru numele lui Dumnezeu, incetati sa mai produceti tulburare! Ati iesit de sub ascultarea bisericii si trageti dupa dvs. multi oameni creduli. Nu stiu cum de nu va temeti sa faceti pacate la o varsta asa inaintata nestiind daca mai aveti timp sa vi le platiti. Aveti grija parinte sa nu ajungeti in iad pentru ruperea credinciosilor de invataturile adevarate ale bisericii ortodoxe! In carti sunt cazuri de calugari care au pierdut totul la batranete pentru ca n-au fost atenti pana la sfarsit la mantuirea lor. La dvs. e mai grav pentru ca trageti multe suflete dupa dvs. si mare raspundere v-ati asumat. Vegheati sa nu va numarati printre invatatorii mincinosi; iata ce scrie Biblia despre ei:
  – “Dar au fost in popor si prooroci mincinosi, dupa cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura eresuri pierzatoare si, tagaduind chiar pe Stapanul Care i-a rascumparat, isi vor aduce lor grabnica pieire; si multi se vor lua dupa invataturile lor ratacite si, din pricina lor calea adevarului va fi hulita”. (II Petru, 2; 1,2);
  – “Iar de invata cineva alta invatatura si nu se tine de cuvintele cele sanatoase ale Domnului nostru Iisus Hristos si de invatatura cea dupa dreapta credinta, acela e un ingamfat, care nu stie nimic, suferind de boala discutiilor si a certurilor de cuvinte, din care pornesc: cearta, pizma, defaimari, banuieli viclene, galcevile necurmate ale oamenilor stricati la minte si lipsiti de adevar…” (I Timotei, 6; 3,4);
  – “Caci va veni o vreme cand nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci – dornici sa-si desfateze auzul – isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor, si isi vor intoarce auzul de la adevar si se vor abate catre basme”. (II Timotei, 4; 3,4).
  Sa ne lumineze Dumnezeu pe toti, sa nu ne abatem de la calea cea dreapta care duce spre mantuire!

 11. epimeteu spune:

  @o persoana ortodoxa. Nu inteleg ce legatura are comentariul asta cu acest articol?? Articolul meu nu are nici o tenta religioasa (in ciuda titlului).

 12. Iulia spune:

  Nu este bine ce fac oamenii care au inceput o adevarata rascoala pe strazile Bucurestiului. Aceasta revolta indreptata spre un 666 al obsesiilor lor, ar putea fi banuita ca este un atac chiar spre ierarhii bisericii noastre. Poate ca avem de-a face cu o razbunare a Pr. Iustin Parvu contra Patriarhului Daniel, datorita schimbarii parintelui din functia de staret al Manastirii Petru Voda. Oricum cei care ies in strada si se revolta se poarta ca niste posedati, turbati, siguri pe ei ca au dreptate. Probabil ca diavolul este in ei, nu in cipuri, vorba aceea: “hotului de hot ii e frica”. Cine are pe satana in el vede pe cel rau peste tot; cine are pe Dumnezeu in el vede pe Dumnezeu pretutindeni. Despre Victor Roncea (cel care ii conduce pe acesti razvratiti periculosi), iata ce aflam pe http://www.observatorcultural.ro (nr. 370, 3 mai 2007): in articolul: ”Victor Roncea sau problema deficitului de rusine”, Bogdan Cristian Iacob, scrie: “Victor Roncea nu este un democrat. …Victor Roncea et comp. au fost acuzati de antisemitism si de simpatii legionare. …Victor Roncea reprezinta o optiune politica si o ideologie (fundamentalismul neoortodoxist) de care Romania trebuie sa se desparta, pentru a fi un stat secular, modern si european. …El nu are nimic in comun cu valorile dialogului si ale civilitatii. …Victor Roncea reprezinta o gaura neagra a societatii civile din Romania de astazi.”

 13. epimeteu spune:

  Repet. Critica mea impotriva actelor de identitate biometrice, cu microcip, nu are NIMIC de-a face cu aspectul religios. Dealtfel, imi pare rau ca s-a facut o astfel de asociere, care ii face pe multi sa creada ca daca esti impotriva pasapoartelor biometrice sau impotriva inregistrarii telefoanelor si a supravegherii internetului esti un „retrograd” ortodox fanatic.

  Nu stiu cine este Victor Roncea si consider ca e lipsit de fair-play sa-l acuzati aici. Nu ma intereseaza care ar fi asa-zisele „motive ascunse” ale declaratiei Parintelui Iustin Parvu. Nu am nici o treaba cu biserica, dar daca e sa-mi spun parerea: un patriarh care are posturi de radio si televiziune si ziare, fiind un adevarat „mogul media”, este putin cam departe de ceea ce inteleg eu printr-un crestin.

  Repet, pe mine ma intereseaza un singur lucru: INCALCAREA BRUTALA DE CATRE STAT A DREPTURILOR CETATENESTI SI INSTAURAREA UNUI REGIM TOTALITAR DE TIPUL CELUI DIN ROMANUL 1984. Asta ar trebui sa-si dea seama orice om care are cat de cat capul pe umeri. De ce sa fim amprentati cu totii? De ce se pun peste tot camere video stradale? Sa ne apare de hoti? Sanchi! Pe hoti ii elibereaza din puscarie pentru ca „nu sufera regimul de detentie”, fiind „bolnavi” de claustrofobie, deviatie de sept etc. Asta daca ii prind, in primul rand. Intercepteaza telefoanele si supravegheaza absolut tot ce facem noi pe internet ca sa ne „apere de teroristi”?? Ei pe dracu’? Dar TOTI SUNTEM POTENTIAL-TERORISTI?? Cum mai ramane cu „prezumtia de nevinovatie”? Cum mai ramane cu dreptul la viata privata, la intimitate? Cu secretul corespondentei?

  E o tampenie sa crezi ca „daca n-ai nimic de ascuns, n-ai de ce sa te temi de Big Brother”. E la fel de stupid ca si cand ai crede ca daca n-ai masina n-o sa te afecteze cresterea pretului la benzina! Chiar daca esti un om de rand, perfect docil si imbecil, care ia de bun tot ce vede la tv, pierderea libertatii o sa te loveasca rau de tot!

 14. sorin spune:

  nu accrpt nici un fel de semn si nici nu-mi las copiii sa faca asa ceva nu vreau sa ajungem in iad suferim aici pe pamant destul daca acceptam semnul lui antihrist v-om suferi vasnic si atunci la ce bun toata suferinta de aici sa ne rugan lui htistos sa putem trece si peste furtuna ce va veni si sa ne intareasca credinta sa nu fim inselati amin fie ca prea curata maica a lui ISUS sa ne ocroteasca si sa ne pazeasca in vecii vecilor amin

 15. PITA MIHAITA spune:

  NU ACCEPRT SEMNU DIAVOLU

 16. Mihail spune:

  nici eu nu voi accepta acest semn…dar credeti k ne va intreba cineva dak vrem…dupa ideea mea omul va trebui sa lupte impotriva raului ce va veni, cu post si rugaciune , cerand ajutor la Bunul Dumnezeu. dar Domnul va veni atunci knd va sti El. pana atunci…o sa trebuiask sa luptam tot cu post si cu rugaciune si smerenie , dar poate va veni vremea knd o sa trebuiask sa luam sabile din cui si cu dreptate si credinta in suflet sa facem precum Arhanghelul Mihail. sa nu lasam hotii, criminalii, shi gloatele de politicieni corupti sa ne ma subjuge. ca daca va fi asa , odata si odata va veni acest antihrist si va fi tarziu sa mai luptam …de ce nu ne gandim k mare este ceata bogatilor rai in lume , iar saracii sunt cu sutele…va place cum traim acum …sa sarim fratilor in sus si sa nu uitam k si diavolul din Rai , cu sabia Arhanghelului Mihail a fost alungat. nu cu vorbe , nu cu voturi (omenesti), nu cu rugaminti, ci cu fapte fratilor .asa este k Domnul Dumnezeu spune …: – sa nu ucizi;…dar spune si :- sa nu furi, sa nu iti insusesti de la aproape nimic fara voia lui sau pentru ai face rau …spune ori nu Scriptura?…spune oameni buni…atunci , ce asteptam …sa vina Domnul Hristos si sa ne gaseasca asa …ia ganditi-va dak maine ar veni Hristos …si ar vedea ce e in lume… cum raul este intro ascensiune continua si rapida , pe zi ce trece este tot mai rau, iar uimitor este …ca ar observa cum nimeni din cei credinciosi nu face nimic…Mihai Viteazul, Stefan cel Mare , Mircea cel Batran…nu erau credinciosi ?…sunt sigur ca erau …si au dus multe razboaie …dar corecte …de ce? …pentru k au fost impotriva raului si pentru apararea credintei ASA CUM SI IN VREMURILE NOASTRE A VENIT IARASI NEVOIA ASTA , CA RAUL E DESTUL DE PUTERNIC… poate nu va dati seama , sau veti citi dar nu veti spune din gura in gura ce v-am spus eu , pentru ca este neinsemnat…dar ganditi-va , …, raul e la inceputul ascensiunii la noi in tara …deci…avem de ales. il lasam in pace pe el si pe toti cei ce fac rau poporului si tarii(tinand cont k acest rau si stare de neliniste va creste ), SAU …ne apucam sa ne plivim(sa rupem cu secera si cu sabia , pe langa post si rugaciune , buruienile …omul rau :de la sarac la bogat , de la mic la mare , de la destept la fara de carte ,de la ministru si preot pana la taranul lenes) ogorul (tara aceasta), ce L-a dat Domnul stramosilor nostrii… luptam impotriva railor din tara si a coruptilor cu orice mijloace , ori ai lasam sa faca o intrare grandioasa antihristului prin banii lor ce trebuie impartiti saracilor si prin faradelegile lor? …ALEGETI FRATILOR…

 17. ortodox spune:

  microcipul nil va inplanta atunci cand sunt la apogeu ceia ce au randuit satanel cu lumea moderna de astazi care asteapta pe anticrist facatorul de pace (cel mincinos) ca zice Iisus hristos ca la vremea de apoi vor veni multi hristosi mincinosi si se cam vad .Sunt acei ce lupta pentru globalizare pentru Egumenism pentru unirea tuturor credintelor ca si cum ai lua niste mere stricate si le asezi langa cele bune va faceti griji cu cipul ca nul primiti mai bine sa ne rugam lui dumnezeu sa ne dea intelepciune sa vedem adevaratele minciuni .Stiati ca cei ce au murit de gripa porcina sunt acei ce siau facut vaccinul. La noi poate pune cipul in loc de vaccin e omorarea sufleteasca a cea mai ramas sfant pe pamant .Dupa samitul din toamna G20 se vrea sa se faca al 8 sinod egumenic parerea mea e inceputul sfarsitului practic vor sa rupa si Rusia din credinta cea adevarata care in perioada comunismului a dat cei mai multi martiri acum cu aceste mijloace marsave vor sa schimbe tot din bine in rau si au reusit .Speranta noastra nu e perduta vor veni in acele vremuri tulburi pentru noi SF. ILIE si ENOH dar si sf. AP. IOAN care vor lupta pentru adevar dar care trebe sa si primeasca moartea de la anticrist. O mica paranteza fac vedeti cate filme cu eroi se da nu numai pentru copi ci si pentru noi sa fie oarecum stirbita aceasta venire a celor 3 sfinti care au fost luati la cer dar de care nu sa vorbit prea des tocmai ca atunci cand vor veni sa treaca neobservat aceste fapte si noi sa ramanem in mincinile care se zic prin masmedia zi de zi .Ce ne ramane decat sa fim intelepti nu sa ridicam sabia ci sa fim intariti in credinta lupta noastra tre sa o dam cu trupul nostru cel patimas care ne trage in jos de la inparatia lui dumnezeu si sa ne lumineze Dumnezeu mintea pentru a nu primi aceste micro-cipuri Amin.

 18. malmec spune:

  tot ce se va infaptui de acum in colo va fi spre binele poporului. Cind un om se ineaca s-au dispare brusc va fi gasit mai usor se reduc costurile operatiuni de salvare,doar nebuni si sabotorii cer inlaturarea acestui sistem.De ce? mai bine o uniune plina de hotii?de criminali? Cum poti sa TE IMPUI CELOR SCRISE IN BIBLIE? ar fi o nebunie!!!!!!!Acum abia se reface imperiul roman dar nu mai este capitala la ROMA este la BRUXEL tot un imperiu este U.E asa ca nu stati in cale(totul este zadarnic)

 19. daNii spune:

  @malmec imi e mila de ce o sa se intample celor ca tine, care gandesc astfel . CREDETI CA CEI CE SUNT LA PUTERE VOR BINELE ?!
  EI VOR PUTERE ! TOAte ACESTE LUCRURI AU FOST PREZISE IN BIBLIE ! NU LUATI MICROCIPUL !

 20. nicu spune:

  Dumnezeu sa ne ajute !!!!!! Vom lupta pana la capat ,in sa nu TOTI din pacate:(!!!!!!!

 21. Anonim spune:

  fratilor pregatitiva ca va incepe armaghedonul sufletului[refuzati orce act cu microcip]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: