Noi reactii fata de orwellizarea scolilor.

mircea: Mi-e scarba de ce se intampla!!! Incepe sa-mi fie scarba de tara asta din cauza scarbosilor care o conduc. (Nota autorului site-ului: Si mie mi-e scarba, si inca rau de tot!)

baldovin: Jos politicienii, jos mafiotii, jos mutilatorii de suflete! Lasati copiii sa devina oameni demni si nu sclavi pe plantatiile voastre corporatiste, vampirilor!

Stan Alexandru: Nici puscariasii nu sunt atat de supravegheati! Nu ar strica jandarmi sau paznici care sa intervina la nevoie, nu cum a fost la mine in liceu. intra cine vroia se bateau si jandarmii priveau, nu faceau nimic, numai se dadeau la fete!

vasile daniela: Intr-adevar, Ceausescu a ramas cu noi! Mai trebuie sa nu avem voie sa ne adunam in grupuri mai mari de 3 persoane!

Iulian: De ce au fost transformate scolile in puscarii?
1) parintii isi neglijeaza copii(cei 7 ani de-acasa)
2) anturajul corupt
3) valorile proaste ale societatii corupte
4) sistemul de invatamant de asa natura

Negrea Vlad: Nu avem voie sa iesim din incinta scolii. Daca suntem prinsi de politie sau bodyguarzii angajati in afara incintei scolii sau surprinsi de camerele de filmat, se scad puncte la purtare. daca nu avem uniforma aia dezgustatoare pe noi, nu ne primesc profesorii la clasa si suntem absenti nemotivati. Nu avem voie cu telefoane, dar la profesori le suna telefoanele intr-o veselie in timpul orelor. Pe langa bodyguarzi, mai umbla si cate 3 jandarmi prin curtea scolii. Si acum cireasa de pe tort: DUPA TOATE CELE SPUSE MAI SUS, GANDITI-VA CE FRUMOS E SA STAI CU STOMACUL GOL CATE 7-8 ORE LA SCOALA. PENTRU CA NU AVEM MAGAZIN IN INCINTA SCOLII!

Nicolae Ionut-Cristian: Sunt de acord sa se puna paznici in curtea scolii pentru ca in multe cazuri, ca si la scoala mea de altfel, reusesc sa intre tot felul de „tuciurii” care se incaiera cu elevi. Dar nu sunt deloc de acord cu camerele de filmat pe holuri sau in salile de clase. Jos cu Big Brother!

Oana Vintan: am ajuns mai rau ca la comunisti…. oricum daca vrea cineva din afara sa intre, tot intra. exista garduri…si din cate se stie despre romani, fac orice sa isi atinga scopul, deci pot sari foarte usor garduri si tot nu e siguranta de care se vorbeste. mai bine ar fi sa fie portile descise. CINE VREA SA FACA SCOALA, FACE! (chiar daca sunt portile deschise si cica il tenteaza sa chiuleasca… nu e asa!)… sa zicem din nou: TREZITI-VA ROMANI!

Anunțuri

One Response to Noi reactii fata de orwellizarea scolilor.

  1. andrei spune:

    o minte ingusta, formatata ar spune ca sunt foarte bune, numai unui infractor (etc) i-ar fi frica de asa ceva.
    un om normal la cap si-ar da seama ca libertatea este grav incalcata, precum si prezumtia de nevinovatie, tre sa dai statului ce-i al statului, nu sufletul si viata ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: