Strigator la cer! Nu mai am cuvinte.

Stiti ce e mai rau ca raul? E faptul ca nimeni nu mai reactioneaza in vreun fel! Practic, orice abuz, orice crima odioasa, poate veni din partea statului fara ca nimeni sa nu zica nici pas! Si nici macara sa le pese? Stiti ce vrea Primaria Bucurestiului, recte primaru’ Oprescu mutilescu! Vrea sa CASTREZE toti cainii si pisicile OAMENILOR! Un abuz absolut STRIGATOR LA CER! Un zoocid la o scara nemaiintalnita! Nici nu mai zic ca dreptul la proprietate privata este incalcat cu nonsalanta – fiindca, asta e, animalele respective sunt in proprietatea oamenilor!

Dar cum a fost posibil sa-i vina cuiva macar o asemenea idee putin spus inumana? Cum sa faci asa ceva? Ce vina au bietele animale? Este deja inuman si criminal sa obligi oamenii sa le implanteze microcipuri animalelor de casa! Dar sa-i mai si castrezi, ca uite asa, esti tu mare smecher ca te-au votat prostii din Bucuresti pentru „independenta” ta! Castreaza-te singur, „doctore” Mengele… pardon,… Oprescu!

Sigur, e vorba de mari afaceri. Oamenii sunt obligati sa plateasca o groaza de bani pentru a tine un caine (sau o pisica) in casa: sunt o groaza de vaccinuri, perfect inutile, pe care e obligat sa i le faca animalului. Mai trebuie sa-i bage si microcipuri (astea costa) si crotalii (ca la vaci, oi, porci)! Acum sa-i si castreze – si asta costa! Se doreste, evident, ca doar anumite firme (prietenii stiu de ce) sa se ocupe cu perpetuarea cainilor/pisicilor de rasa!

Si asta e viitorul si pentru specia umana. In curand, vom fi si noi cipati. Vaccinati, pentru „binele nostru” evident, suntem deja. Si la fel, vom fi castrati si reproducerea se va face controlat in „eprubeta” de catre o elita, ca in romanul „Minunata lume noua” a lui Huxley. ABSOLUT ORIBIL!!!

Nu mai am cuvinte. Bine ca n-am animal in casa. Dar ma gandesc la o matusa, care locuieste la curte, si are si ea un catel. Nu a fost nici „vaccinat”, nici „deparazitat”, nici „cipat”, dar are deja vreo 12 ani si e sanatos tun. Ce o sa pateasca acum? Vor veni nenorocitii de la primarie sa-l omoare? Sau sa o amendeze ca nu l-a dus la castrat? Din ce bani sa plateasca asemenea amenzi?

Proprietarii care nu-şi declară câinii şi pisicile în decurs de 6 luni de la aprobarea proiectului vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 500 şi 700 de lei. În cazul în care proprietarii de câini şi pisici nu pot dovedi cu documente că şi-au castrat, deparazitat, vaccinat şi identificat animalele cu microcipuri şi crotalii vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 500 şi 700 de lei Proprietarii care-şi lasă nesupravegheaţi câinii pe domeniul public vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 200 şi 400 de lei.

Anunțuri

2 Responses to Strigator la cer! Nu mai am cuvinte.

  1. Legea asta zice ceva si de pestii de acvariu? Dar de plantele de apartament?
    Ce conteaza, daca nu zice acum va zice in curand. Ma duc sa fac o salata cu peste, si-am scapat de necaz!

  2. […] pe blogul https://romaniatotalitara.wordpress.com/2009/02/08/strigator-la-cer-nu-mai-am-cuvinte/ Stiti ce e mai rau ca raul? E faptul ca nimeni nu mai reactioneaza in vreun fel! Practic, orice […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: