Politia Romana: dincolo de orice limita a penibilului!

Politia Romana nu doar ca ne jigneste inteligenta, dar ne ia drept ultimii retardati! Priviti ce stire a aparut pe Realitatea.net: Cea mai importantă probă în cazul Gribenco: încărcătorul unui pistol găsit în ciorba concubinei. Sunt prea socat ca sa mai pot comenta aceasta poveste science-fiction cusuta nu cu ata alba, ci cu odgon alb!
Un personaj cu sânge rece care ştia fiecare pas al anchetatorilor. Periculos, specializat în crimă organizată, dar şi în contrainformaţii. E caracterizarea făcută de ministrul de interne lui Serghei Gribenco, cel de-al doilea suspect reţinut în cazul asasinatului din Braşov. La aşa descriere, o operaţiune de prindere pe măsură şi cea mai importantă probă e acum în posesia anchetatorilor: încărcătorul unui pistol cu acelaşi calibru ca arma folosită în cazul jafului.

Poliţiştii braşoveni l-au avut sub nas şi pe Serghei Gribenco! Acesta şi concubina lui locuiau în aceeaşi casă cu Serghei Gorbunov, primul suspect în cazul asasinatului de la casa de schimb . Aşa se explică şi percheziţiile domiciliare făcute de anchetatori aseară după reţinerea lui Gribenco, la aceeaşi adresă din Braşov.

Anchetatorii au avut mult de furcă petru a da de urma lui Gribenco. Cea mai dificilă problemă a fost localizarea acestuia. În cele câteva zile de când se stabilise în casa vrăjitoarei Norvegia din Ploieşti, cetăţeanul moldovean şi-a sunat zilnic iubita, care a rămas în imobilul din Braşov. De fiecare dată folosea o altă cartelă telefonică. Nu vorbea mai mult de un minut pentru a îngreuna localizarea. Aseară, anchetatorii au reuşit să restrângă la câteva case zona în care se putea ascunde suspectul.

Au mers fix la ţintă, atunci când Gribenco şi-a sunat din nou iubita şi i-a cerut să scape de urme. 60 de poliţişti şi alte câteva zeci de ofiţeri de informaţii au descins astfel simultan în casa din Ploieşti, unde era Gribenco, şi în cea din Braşov, unde locuia iubita sa. Deşi atenţionată de iubitul său, care i-a cerut să scape de probe, femeia nu a mai apucat decât să arunce încărcătorul unui pistol în oala cu ciorbă. De altfel, aceasta este cea mai importantă probă găsită aseară de anchetatori. Asta pentru că încărcătorul pistolului are acelaşi calibru cu arma folosită în jaful armat de la Braşov.

Din fericire, criminaliştii au descoperit la faţa locului în noaptea asasinatului şi câteva cartuşe pe care le pot compara cu cele cu care funcţionează arma descoperită.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: