O noua campanie de promovare a drogurilor initiata de Politia Romana!

Au aparut prin Bucuresti afise ale unei alte asa-zise „campanii antidrog”, „campanie” intitulata „Drogurile strica tot”. Din banii cui sunt platite respectivele afise? Din banii fraierilor – evident! Fraierii care cotizeaza la stat prin taxe si impozite si fraierii care cotizeaza direct la bugetul Politiei Romane prin amenzi. Politie care se „lupta eroic” impotriva „infractionalitatii” si impotriva „drogurilor”. Atat de „eroic” s-a luptat aceasta politie, cu toate campaniile alea stupide prin scoli, incat doar in ultimul an consumul oficial de droguri in Bucuresti a crescut cu o treime!

Ma intreb si eu retoric. Oare nu se gaseste vreun „parapsiholog” prin Politia aia care sa isi dea seama ca, de fapt, aceste campanii asa-zis anti-drog de fapt reprezinta o forma mascata de propaganda facuta drogurilor?

Anunțuri

One Response to O noua campanie de promovare a drogurilor initiata de Politia Romana!

  1. Adrian Voicicovski spune:

    Pai,avem de-a face cu ACEIASI Polite Romana care instrumenteaza mascaradele cu mascati,care ii protejeeaza pe infractori,invocand ca sunt inclusi in”programul de protectie a martorilor”,ACEIASI politie care emite mii de permise auto frauduloase(nu false…),in fine,ACEIASI politie care controleaza filiere de crima organizata…ACEIASI politie care,cot la cot cu justitia romana,lasa si tine in libertate infractori periculosi…Oricare”campanie”din astea are,cel mai adesea,exact scopul contrar sau este o diversiune menita sa distraga atentia tugulanului mioritic de la alte chestii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: