Totalitarismul devine oficial in Romania: armata are dreptul sa traga in femei gravide, batrani si copii!

Ministerul Apărării Naţionale promovează un proiect de lege care aduce o serie de prevederi aberante, specifice unei veritabile legi marţiale. Este vorba despre proiectul de lege L84/2009 cu privire la regimul armelor, dispozitivelor militare şi muniţiilor deţinute şi folosite de militarii români şi ai forţelor armate străine de pe teritoriul României.

La articolul 16 se prevede faptul că personalul MAPN poate folosi armamentul din dotare şi să tragă în persoana care, “după săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, încearcă să fugă sau ripostează cu obiecte”. (daca arunci cu pietre, soldatii te pot impusca!)

Articolul 20 spune: “Se va evita, pe cât posibil(,) uzul de armă împotriva minorilor, femeilor şi bătrânilor” (nota mea: ce formulare SINISTRA!!!). Articolul 21 afirmă că militarii “pot să deschidă focul împotriva copiilor sau femeilor vizibil gravide, care înfăptuiesc un atac armat izolat sau în grup, care pune în pericol integritatea corporală a unei persoane”.

De precizat este că aceste drepturi aberante sunt acordate nu doar militarilor români, ci şi celor străini staţionaţi în România.

Anunțuri

12 Responses to Totalitarismul devine oficial in Romania: armata are dreptul sa traga in femei gravide, batrani si copii!

 1. robert spune:

  Salut!
  Am tot cautat acest proiect de lege pe net si … nici urma de el.
  Unde il pot gasi in forma sa totala?
  Pentru ca pe orice blog gasesc aceleasi informatii – sursa unica fiind urban. Pe situl sau nici el nu da intreg proiectul de lege, de ce ?!

  Ti-as ramane indatorat daca m-ai ajuta sa gasesc proiectul in totaliatea lui pe undeva, prin frunzisul acesta imens numit net.
  Multumesc

 2. robert spune:

  peste acel link am dat si eu, insa proiectul de lege in totalitatea lui nu e.
  Eu vreau sa citesc intreg proiectul de lege, de la A la Z.
  Multumesc frumos

 3. epimeteu spune:

  Mda. Nici eu n-am gasit. Ma simt un pic cam prost ca am scris ceva fara surse sigure.

 4. robert spune:

  Nu ai de ce. Intentia este foarte buna, sa fim pusi in tema cu ceea ce se intampla.
  Intrebarea mea este: de ce nu se gaseste proiectul de lege pe net?
  Dl Urban Iulian nici nu raspunde la intrebari – pentru ca el este sursa principala a acestei informatii. Firesc ar fi fost sa posteze intreg proiectul de lege si sa sublinieze lucrurile grave care vor fi cuprinse in aceasta lege.
  Te rog, daca afli intre timp ceva, da-mi de veste.
  Iti multumesc ca mi-ai raspuns.

 5. Anonim spune:

  si e un proiect respins!

 6. fiks_by_fiks spune:

  ce?este incredibil! cred ca intrarea in N.A.T.O si alianta cu America nu este o alegere favorabila pt. Romania!Noi ce castigam!Sa lasam cartile pe fata!

 7. Alex spune:

  Dom’le, sincer, ceea ce faci tu este straniu.

  In articolul postat de tine spune clar ca au dreptul sa faca asta numai daca acele persoane ataca alte persoane.

  Deci, pe scurt, daca vine un copil sau o femeie gravida la tine si incepe sa traga in tine, tu ai fi de acord ca armata (n-am nici cea mai vaga idee ce ar face acolo, dar in fine, nu asta conteaza) sa il/o lase sa te impuste, asa-i?

 8. fiks_by_fiks spune:

  dar se pot face si confuzii si niste greseli pe care ar pune
  „casa” in pericol…de exemplu eu stau in grecia si au fost niste manifetatii in care a murit un copil de 16 pe nume alexy….tot tineretul a sarit in apararea lui asa ca athena in 2 zile a devenit un oras plin de vulgarism si incompetenta……atunci s-au facut multe schimbari de legi multe altele…mie teama sa nu se intample la fel

 9. AU FOST LEGI SI MAI DRASTICE PANA ACUM DOUA ZECI DE ANI.CAND FURIA MULTIMII AJUNGE LA CULME;NU SE MAI TINE CONT DE NIMIC.CEL MAI BINE ESTE SA SE DESFIINTEZE TOT:ARMATA,POLITIE,JANDARMERIE SI TOTI CEILALTI CARE SANT PLATITI DIN BUZUNARELE NOASTRE-ALE CONTRIBUABILILOR.DACA NOI NU SANTEM NICI VOI NU VETI SUPRAVIETUI.ATENTIE..SA FIE TOTI TRIMISI ACASA AU FURAT DESTUL.CONSUMA BANII POPORULUI DEGEABA.TOTI ACASA.NU MAI ESTE NEVOIE DE NIMENI SI NIMIC.AMINTITIVA CA PANA LA LOVITURA DE STAT DIN 1989;TOT ASA ERAU DECRETATE TOT FELUL DE LEGI SI DECRETE ABERANTE.CAND POPORUL SA INFURIAT NU SA MAI TINUT CONT DE NIMIC.ASA CA TOATE ACESTEA SANT APA DE PLOAIE.DESFINTATE TOATE INSTITUTIILE STATULUI(STATUL NU EXISTA).TOTI ACASA CA NU SANT BUNI DE NIMIC.LUATI BANII(SI MULTI)DEGEABA.ORGANELE ABILITATE ALE STATULUI NU EXISTA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: