Linkuri

antiue.wordpress.com

eurosceptic.ro

stat-politienesc-jandarmeresc.blogspot.com

romania-totalitara.blogspot.com

ro.altermedia.info

Anunțuri

One Response to Linkuri

 1. HELP!!! AJUTOR ma omoara!!! DOMNULE,

  SUBSEMNATUL FICHIU ALEXANDRU CETATEAN ROMAN DOMICILIAT IN ROMANIA , LOC.-VLADIA, Nr =37 ,com. DRAGOMIRESTI JUD. VASLUI, COD =737213—DE 22 DE ANI SUNT FOLOSIT PE POST DE COBAI DE EXPIERENTE, SI TORTURAT FARA VOIA MEA DE CATRE A.N. MA MUTILAT LA PICIOR , LA DANTURA SI OCHI, SI VOR SA FACA CRIMA CU TORTURA PE INIMA DIN 2005. CRED CA AM UN IMPLANT PE SISTEML NERVOS AUTONOM .
  STATUL ROMAN ACOPERA CRIMA—FIIND O FAPTA GRAVA CONTRA PACI SI OMENIRI, JUSTITIA (PARCHETUL) ROMANA TREBUIA SA APROBE EXPERTIZA IN CRIMINALISTICA SI MEDICINA-LEGALA , SUBLINIEZ SINGURI COPETENTI SA CONFIRME CA SUNT FOLOSIT COBAI – TREBUIA SA CAUTE A.N. SI SA OPREASCA CRIMA IN REGIM DE URGENTA. ARE COMPETENTA SI OBLIGATIA SA OPREASCA CRIMA PARCHETUL CURTI DE APEL BACAU SI ERARHIC PARCHETUL GENERAL RESPECTIV PROC. GENERAL SENTES IONEL DIN BACAU, RESPECTIV IFTODE TEREZA MARIANA . DAR CARE SUNT FIE INCONSTIENTI FIE COMPLICI. DE 23 DE ANI SE TIN DE UN ABUZ PSIHIATRIC FABRICAT O CRIMA POLITICA.
  STATUL ROMAN PRIN ORGANISMELE PUTERI DE STAT A REFUZAT SA SE COMPORTE NORMAL SI FIRESC CUM AM RELATAT MAI SUS , SA REFUZAT PROBATORIU LEGAL SI AU FACUT ABUZ, FALS IN ACTE, ABUZ PSIHIATRIC TIMP DE 22 DE ANI.
  –SA FACUT ABUZ, FALS IN ACTE, SI ABUZ PSIHIATRIC IN ACTELE DE URMARIRE PENALA , POT DOVEDI CU DOSARUL=118/P/91 SENT.=8/2003 SI URMATOARELE DE LA CURTEA DE APEL BACAU ULTIMA REVIZUIRE FIND IN 2009. RESPECTIV D=925/P/2009.
  –FNDCA RECLAM CA SUNT FOLOSIT COBAI DE 22 DE ANI SUNT VICTIMA UNUI ABUZ PSIHIATRIC . N-AM FIGURAT NICIODATA IN SISTEMUL SANITAR CU BOLI PSIHICE , DIN CAUZA PLINGERILOR CA SUNT COBAI SA PRIMIT ORDIN SI SA FACUT ACTE FALSE , ABUZ PSIHIATRIC, DACA ERAM INAINTE DE 1989 MA DUCEAU LA NEBUNI CU FORTA. DIN OBSERVATIILE MELE IN 22 DE ANI AM CONSTATAT CA MAGISTRATI SI MEDICI SUNT IMPLICATI IN ACEASTA CRIMA MONSTRUOASA,POLITICIENI CEL PUTIN DE FORMA AU CERUT SA REZOLVE CAZUL.
  VA CER AJUTOR–VA ROG SA CERETI SI SA IMPUNETI STATULUI ROMAN PRIN MASURI DIPLOMATICE PRIN PUBLICARE IN MAS-MEDIA SA OPREASCA CRIMA IN REGIM DE URGENTA , SI SAMI DEA DESPAGUBIRI PE 22 DE ANI DE TORTURA SI MUTILARE . VREAU EXPERTI , VREAU ASISTENTA JUDICIARA IN REZOLVAREA CAZULUI. POPORUL ROMAN ESTE CIVILIZAT NU-SI VINDE CETATENI COBAI UMANI,– EU STIU CA NU AVETI COMPETENTA PENALA– MA AJUTATI , CA FINTA UMANA, CA REPREZENTANT AL CETATENILOR EUROPENI CARE ARE UN CUVINT DE SPUS – „ IL TRAGETI DE URECHI” PE INCONSTIENT SA OPREASCA CRIMA. AJUTATIMA SA FAC CAZUL CUNOSCUT, FINDCA INCONSTIENTI NU STE DE NIMIC , BA CHIAR FACE ABUZ FINDCA IL DERANJEZ DE PE SCAUNUL COMOD.
  IN MOD SIGUR LEA ORBIT PUTEREA , DORINTA DE INAVUTIRE PESTE NOAPTE SI AU PRELUAT CRIMELE FOSTEI SECURITATI COMUNISTE( CARE A VINDUT COBAI UMANI SI SE TINE SECRET SI ACUM. ) CER RASPUNS PE ADRESA POSTALA DATA LA INCEPUTUL PAGINI.
  SE FACE TORTURA FOARTE VIOLENTA, SE JOACA CU TORTURA PE STOMAG, CU TEMPERATURA CORPULUI, PE INIMA , SA STAU LEGUMA IN URLETE, SA NU POT MINCA, SUNT TORTURAT SI NOAPTEA, NU MA LASA SA LUCREZ NIMIC, AU PUS CALAI CU CREIERI SPALATI PE ARMA TORTURI SA FACA CRIMA . IAR PROCURORI DIN BACAU LE ACOPERA CRIMA PRIN ATITUDINEA DE ABUZ SI TREGIVERSARE, SUFICIENTA SA LASE A.N. SA FACA TORTURA 22 DE ANI, SA MA MUTILEZE SI SA FACA CRIMA.
  PE INTERNET SE VORBESTE DESPRE BIOCIPURI IMPLANTABILE. CITEZ UN PROVERB ROMANESC-„PINA NU FACI FOC NU ESE FUM”-CE SE SPUNE PE INTERNET ESTE O SITUATIE ROZ, IN CAZUL MEU SE INTERVINE IN FUNCTIONAREA ORGANISMULUI, ORGANISMUL ESTE AGRESAT FIZIC, SE FACE TORTURA DE GROAZA, MA MUTILAT SI VOR SA FACA CRIMA. DACA NU LUATI ATITUDINE URGENT VA VENI O ZI CIND VETI FI OMORIT PE PATUL DVS. FARA SA STITI CUM SI DE CINE.
  CU TOT RESPECTUL FICHIU ALEXANDRU DATA 7-12-2009

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: