Petitii

Petitii pentru libertate:

http://www.PetitionOnline.com/josbigbr/petition.htm – petitie impotriva lui BigBrother (in general)

http://www.PetitionOnline.com/bigbro3/petition.html– petitie impotriva supravegherii BigBrother in sectorul 3

http://www.petitiononline.com/libscoli/petition.html– petitie impotriva lui BigBrother din scolile romanesti

http://www.petitiononline.com/ptjdrss/petition.html– petitie impotriva brutalitatii jandarmeriei

http://www.petitiononline.com/obor/petition.html– petitie impotriva demolarii Pietei Obor

http://www.petitiononline.com/reuenato/petition.html – petitie pentru organizarea unui Referendum in privinta apartenentei Romaniei la UE si NATO.

http://www.petitiononline.com/roeuropa/petition.html – petitie impotriva inregistrarii convorbirilor telefonice si a email-urilor.

Anunțuri

5 Responses to Petitii

 1. HERCIU IOAN spune:

  sunt angajat la Primaria com.Margineni, jud. Bacau, in functia de agent agricol. Actualul primar, ma critica de foarte multe ori pe motiv ca nu am o tinuta decenta. I-am cerut sa-mi explice ce inseamna pt. el o tinuta decenta. Mi-a explicat ca trebuie sa am cravata si camasa. Eu nu am purtat niciodata asa ceva, considerand tinuta aceasta foarte demodata.In regulamentul de ordine interiaora, scrie ca trebuie sa vin la servici intr-o tinuta decenta (nu scrie de cravata si camasa) . Nu am gasit vreo legislatie care sa ma oblige sa port o asa tinuta cum vrea primarul.Aceasta tinuta decenta a primarului ,trebuie purtata de toti barbatii angajati,( nu este vreo specificare ca partea feminina are o anumita tinuta).In aceasta instututie nu sunt singurul care nu vin imbracat in tinuta decenta, dar sunt singurul care sunt criticat. Va solicit sa ma ajutati si sa-mi comunicati ce inseamna in Romania ” tinuta decenta”
  Fac specificarea ca eu consider aceasta atitudine a primarului ca pe o razbunare politica,deoarece nu am fost de partea lui la alegerile din vara.

 2. epimeteu spune:

  Imi pare rau, dar nu am cum sa va ajut :(. Daca vreti pot sa public cazul dumneavoastra pe blogul meu, dar… nu stiu cat va poate ajuta. Evident, e vorba de o razbunare din partea primarului. Si e clar un abuz de serviciu din partea lui sa va ceara sa veniti cu cravata si camasa! Nu va conformati! Daca va sanctioneaza pe acest motiv, dati-l in judecata! Nu o sa aiba nici o sansa in fata unui tribunal corect.

 3. Anonim spune:

  http://www.petitieonline.ro/petitie-p37662052.html
  pune petitia asta, are mai multe semnaturi, deci mai multe sanse

 4. va multumes ca atiu scris acest blog si va sustin.

 5. Pr Timotei spune:

  http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/papa_nu_are_ce_cauta_in_romania_-p66477055-pg7.html

  Papa Nu are ce cauta in Romania !

  29/01/2011
  categorie: Religie, spiritualitate.

  De ce spunem NU venirii papei in Romania!
  Marturisirea este mantuitoare, ca fii ai Bisericii, clerici si laici putem sa marturisim Adevarul, care este Hristos! Orice diplomatie cade in fata Adevarului!

  1. SE CREAZA CONFUZIE SI MULTI DINTRE ORTODOCSI VOR CREDE CA BISERICA ORTODOXA SI PAPISTASII AR FI O BISERICA, IN TIMP CE
  BISERICA ESTE UNA SI ANUME CEA ORTODOXA.
  CEI CARE AU AFIRMAT TEORIA RAMURILOR SUNT ANATEMATIZATI DE SINODUL BISERICII RUSE DIN EXIL ANATEMA PRELUATA SI DE BISERICA RUSIEI SI PRIN URMARE DE BISERICA ORTODOXA IN PLENITUDINEA EI.

  2. PAPA ESTE ERETIC SI ACEASTA O SPUN TOTI SFINTII SI SINOADELE ECUMENICE SI LOCALE: SINODUL 2 ECUMENIC (vezi Filioque), SINODUL PATRIARHULUI FOTIE,SINODUL ANTIUNIONIST AL SF MARCU EUGENICUL, SINOADELE ISIHASTE ALE SF GRIGORIE PALAMA-NUMITE IMPREUNA SINODUL AL 8 LEA ECUMENIC DUPA CUM SPUNE ROMANIDIS, PR GHEORGHIOS METALLINOS, PR THEODOROS ZISIS, TELENGHIDIS SI ALTI TEOLOGI CONTEMPORANI.

  3 NU SE CUVINE CA ORTODOCSII SI ERETICII PAPISTASI SA SE ADUNE IN LACASURI DE CULT IMPREUNA, CONFORM TUTUROR CANOANELOR BISERICII

  4 PAPA VINE CA SEF AL EREZIEI CATOLICE SI E PRIMIT CA EPISCOP CANONIC AL ROMEI CU SUCCESIUNE APOSTOLICA DE CATRE PATRIARHIA ROMANA, CEEA CE ESTE BLASFEMIE, PENTRU CA PAPISTASII ODATA CE AU INTRAT IN EREZIE AU PIERDUT SI SUCCESIUNEA APOSTOLICA SI EPISCOPIA ROMEI!

  5. SUNTEM DE ACORD CA PAPA SA VINA CA SIMPLU VIZITATOR SAU CA SEF DE STAT DAR SA NU FIE PRIMIT LA SFINTELE SLUJBE IN BISERICILE ORTODOXE SI NICI VREUN IERARH AL B.O.R. SA PARTICIPE LA MESA PAPISTASA !

  6. PARINTELE DUMITRU STANILOAIE AFIRMA IN DOGMATICA CUM CA PAPISTASII SE INCHINA LA ALT DUMNEZEU DECAT CRESTINII ORTODOCSI, SI ANUME UN DUMNEZEU IN SENS BUDIST, DUMNEZEUL NIRVANIC IMPERSONAL.
  PRIN EREZIA FILIOQUE DESFIINTAND PERSOANELE SFINTEI SI DE VIATA FACATOAREI TREIMI!

  RESPECTAM PE CREDINCIOSII PAPISTASI SI PE PAPA SI LE DORIM INTOARCERE GRABNICA LA BISERICA CEA UNA, ADICA CEA ORTODOXA PRIN BOTEZ, MIRUNGERE , SFANTA IMPARTASANIE SI CELOR NUMITI CLERICI DINTRE EI HIROTONIE ORTODOXA. ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: